AdWords

Låt Solid Kommunikation sköta er digitala närvaro

Marknadsför ditt företag digitalt. 

Google

Att kommunicera digitalt har idag blivit en av de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. De flesta personer börjar idag sina inköpsprocesser med att söka information på Google vilket ger de företag som hamnar på förstasidan en väldig fördel. När Solid Kommunikation utvecklar hemsidor görs det med SEO vänliga plattformar och texterna optimeras för att synas högt på Google och uppmärksammas av de som söker era produkter och tjänster. 

 

AdWords

Annonsera på Google idag

För de företag som vill nå sina kunder med engagerande annonser precis vid rätt tillfälle och sökning erbjuder Solid Kommunikation hjälp med Google Adwords. Du betalar bara när de klickar på annonsen, köper en produkt eller ringer dig. Adwords är ett mycket avancerat verktyg som låter dig kontrollera när du vill synas, inför vilka och vart du vill rikta in din annonsering. Gör du rätt är det ett mycket kostnadseffektiv annonseringsplattform men fallgroparna är många och kostnaderna kan snabbt springa iväg.

Analytics

Webbanalys i världsklass

Fördelen med att koncentrera sig på digital kommunikation är att den alltid är fullt mätbar med Googles utmärkta verktyg. Företag kan därigenom analysera konverteringar, kampanjer, hur besökare använder din webbplats, hur de kommit dit och du du får de tillbaka. Tillsammans utgör detta effektiva satsningar för att stärka sitt varumärke och skapa nya plattformar för affärer. 

Paket & Priser

Paket Silver

3000:- / mån

JULPAKETET

1900:-

Uppstart av AdWordskonto

3 Kampanjer

15 annonser

150 sökord

Månadsvis rapportering

*Ingen bindningstid,
(För att alltid överträffa kundens förväntningar)

Paket Platinum

Offert

Tillsammans fastslås en kostnadsplan

Uppstart av AdWordskonto

Löpande underhåll

Analys och optimering 

Google Shopping

Månadsvis rapportering