Sociala Medier

Låt Solid Kommunikation ta hand om er digitala närvaro

Rätt budskap till rätt målgrupp

Sociala medier handlar mycket om att förmedla budskap, uttrycka vad ett företag står för. Att vara född på 90-talet innebär att vi är uppvuxna med sociala medier - vi har det i blodet och vet vad som engagerar just din målgrupp och stärker ditt varumärke.

Ett levande innehåll

En social mediekanal kan aldrig vara klar. De behöver alltid uppdateras och förnyas för att de ska vara intressanta och locka kunder. Solid Kommunikation arbetar med kreativa idéer och spännande lösningar för att ta ert företag till nya nivåer. 

Sociala medier 

Det finns en uppsjö av sociala plattformar och det kan vara svårt att bli expert på alla. Låt Solid Kommunikation bli er spetskompetens i det snabbt föränderliga medielandskapet. För att lyckas med sociala medier gäller det att vara konsekvent, analyserande och strategisk. Därför är erbjudandena skapade som prenumerationstjänster med specialisering på Facebook, Instagram och Snapchat.

STRATEGI

Behöver ni en långsiktig strategi?

Nyckeln till framgång på sociala medier ligger i strategin. Det gäller att ha en långsiktig och genomtänkt strategi som stödjer kontinuitet samt kreativitet. Innehållet är centralt.

SOCIALA MEDIER

Når ni ut till er målgrupp?

 För att lyckas på sociala medier är det väldigt viktigt att känna sin målgrupp utifrån deras intressen, beteenden och vad som engagerar dem. Det är så företag når sitt fulla potential till lägsta kostnad.

CONTENT MANAGER

Vill ni skapa engagerande innehåll?

Fokusera på det ni vill, Solid Kommunikation tar hand om allt. Genom kreativa och unika idéer skapar Solid Kommunikation innehåll som engagerar och sprids. Content is king! 

 

KUNDSUPPORT

Vill ni bygga långsiktiga relationer?

Kundservice i sociala medier har blivit en vass marknadsföringsstrategi. Gå alltid extra milen för att göra de nöjda, framförallt i dessa medier - Då bygger ni riktigt starka kundrelationer.

 

 

 

Paket & Priser

Paket Pratkvarnen

5000:- / mån

JUL PAKETET

2500:- /mån

3 Annonser

10 engagerande inlägg

Agerar kundsupport

Målgruppsanalys

Skriver texter

Väljer bilder

Uppföljning & Rapport

Sociala Paketet

Offert

Framtagande av strategi

Marknadsanalys

Innehållsstrategi

 Annonser + Engagerande inlägg

Kundsupport

Målgruppsanalys

Text

Bild

Uppföljning & Rapport